Critical Alignment Yoga Intensive met Kina

‘Je lichaam liegt niet, het weet’ 
Kina

Deze Intensives zijn een combinatie van onderzoek, ervaring en begrip. We onderzoeken vanuit een directe waarneming. De verschillende lichamelijke verbindingen die, wanneer in balans, beweging vrij door het lichaam kunnen doorgeven, komen aan bod. Een verheldering van de CA-techniek, gegrond in aanwezigheid. Dit geeft inzicht, helderheid en verdieping in je yoga beoefening. Het biedt een andere ingang, nu niet alleen vanuit je hoofd maar juist ook lichamelijk de techniek te ‘begrijpen’. Deze Intensives geven je sleutels, ze nodigen uit tot een intiemere connectie met je lijf, met je gevoel en met de realiteit. Want je lichaam liegt niet, het weet.

Docent Kina

“De kracht van Kina zit in haar open blik, haar secure waarneming, het aanvoelen van wat nodig is op welk moment en de verantwoordelijkheid voor jezelf bij jou laten.”

Voor wie is deze workshop?

Op zaterdag 23 september van 13.30 uur tot 16.30 uur  – is de workshop voor de gevorderde yogi die zich verder verder wil verdiepen in Critical Alignment  Yoga en voor yogadocenten (in opleiding).
Op zondag 24 september van 9.30 tot 13.30 uur – is de workshop voor yogadocenten.

Investering voor deelname op 23 september €55,00
Investering voor deelname op 24 september €65,00
Beide dagen Early bird tot 1 augustus €105,00

Leslocatie Yoga Ommen, Pieter Bruegelstraat 45a, Ommen.

Inschrijven voor de Critical Alignment Yoga Intensive met Kina kan via deze link
Aanmelden is noodzakelijk!