Ibiza yoga reis 2018

Na onze heerlijke reis in mei 2017 hebben we voor 2018 wederom het prachtige Can Rosa Ibiza geboekt .In ons drukke bestaan vol afspraken en online verbonden zijn, biedt deze reis een uitgelezen kans om tot rust te komen en weer in verbinding te komen met jezelf. Deze reis is een perfecte combinatie van inspannen en ontspannen en geschikt voor de beginnende en ervaren yogi.

 

WANNEER
we gaan van 6 tot 13 mei 2018.

HET VERBLIJF
De yoga reis vindt plaats op de prachtige locatie CAN ROSA IBIZA. Deze plek ligt midden op het eiland dichtbij Santa Gertrudis en heeft ruime kamers, een buitenzwembad, een open terras en een fijne binnen- en buitenruimte voor de yogalessen.

HET PROGRAMMA
Wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt; we verzorgen de maaltijden en de yoga tools zijn aanwezig maar je mag altijd je eigen mat meenemen. Dagelijks zijn er twee of drie lessen te volgen die zich uitbouwen naar een flow. We sluiten de yogasessies af met meditatie of een diepe ontspanning.
Gedurende de week is er voldoende vrije tijd om het eiland en haar schoonheid te verkennen.

PRIJS
€950,00 per persoon.

Prijs is inclusief: overnachtingen, ontbijt, lunch, diner en de yogalessen.
Prijs is exclusief: vliegticket, excursies, uit eten gaan, verzekering.

KAMERS
Alle kamers zijn gedeelde tweepersoonskamers. Indien je in één keer voor twee personen boekt, is de prijs €1800,00 en win je daarmee een korting van €50,00 p.p. Het is mogelijk een tweepersoonskamer te boeken voor één persoon, dan zijn de kosten €1150,00.

HET LEUKSTE TO DO-LIJSTJE
• Reserveren! Dat kan via info@integraleyogaschiedam.nl
Let op: de reis is exclusief het vliegticket, deze moet je zelf boeken!!
• Gaan genieten van de voorpret. Bekijk de website https://www.canrosaibiza.com en visualiseer je zelf op deze prachtige plek.
• Het voorbereiden van jou unieke weekje weg, op het lijf geschreven. Of eigenlijk voor het lijf gemaakt 😉
• Vergeet niet je zwemkleding, maar ook een warm vest in te pakken voor tijdens een koele voorjaarsavond.

Grijp deze kans en ga met ons mee!